Tuesday, 1 April 2014

Blog nabeelstories featured dalam Berita Harian



Assalamualaikum...


Sebelum aku memulakan cerita ni dengan lebih panjang lagi, sebenarnya kisah ni dah lama. Ala boleh lah dikelaskan dalam cerita lapuk gitu. Kalau jual pon memang confirm tak laku cerita ni. Dah basi kot kata orang haha. Tapi aku tetap jugak nak tulis dalam blog. Sebab pada masa blog aku featured dalam news berita harian, aku tak dapat nak update blog. Al maklumlah masa tu aku tengah dalam kem PLKN. Laptop pon takde macam mana la nak update blog ye dak??


Aku dapat tahu yang blog aku featured dalam news pon sebab kawan2 aku yang tak terpilih untuk menyertai PLKN yang bagitau. Kemain dorang siap ambik gambar masuk dalam instagram lagi tau. Dorang pulak yang terover bila kawan dorang masuk news. Hahaha. Tak silap aku dua orang je lah. Terima kasih lah pada korang yang begitu alert dan memahami keadaan aku di kem PLKN sampai sanggup upload dalam instagram memasing. Terharu pakcik tahu :')


Surprise sangat bila aku bukak instagram je, terus terpampang dua menda alah ni. Rasa nak terkucil masa tu. Nak bernafas pon dah tak tentu hala sebab teruja yang melampau haha.


Ini adalah muka hadapan suratkhabar di mana terkandung blog aku di dalamnya hehe.


Well, menda cecinot ni dia letak pada page depan sekali dalam kolum di mana blog aku featured.


Yaaaa.. Ni lah yang aku nak tunjukkan dari tadi. Tak sangka semua gambar yang akak wartawan ambik adalah dari entry 2013, A moment to remember :) aku. Nasib baik dia ambik gambar yang muka aku nampak elok je. Dibuatnya ambik dari entry lama aku, habislahhhh. Semua gambar masa zaman demok demok dulu hehe.


Untuk kali ni, dah masuk 2 kali blog aku featured dalam media. Baru 2 uolssss!! Rasa nak terkeluar je usus bila menaip statement tadi haha. Tolonglah jangan gelak. Blog ni masih di tahap blog picisan dan hingusan lagi. Okay, untuk pertama kali dulu, aku pernah featured dalam Majalah REMAJA iaitu masa aku masih di alam persekolahan. Dan alhamdulillah.. Untuk kali kedua ni, aku featured pulak dalam Berita Harian.


Itu aje apa yang aku nak ceritakan hari ni. Tak best sangat cerita kali ni sebab mood menaip takde. So see you in the next entry, inshaAllah! Thanks for reading =)


16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah congrats dear, akak tumpang happy, wah retiss dah sekarang... hik hik hik...

Syah Eida said...

wah dah masuk paper ye dik.. tahniah =)

permatabiru said...

masuk paper tahniah..selalu juga cilokk resepi kamu nabeel hehe...mudah dan ringkas

husna zahidi said...

tahniah nabeel.. bukan senang nak masuk media nih.. :)

Affy Afiqah said...

tahniah nabil :))

ika nak jemput join GA ika, harap sudi join :)
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

Krisnanto said...

Alhamdullillah

mama tweetwin said...

syukur..rezeki nabeel.. keep it up semangat nak bloging balik ya..
kalau sudi jengok2 lah blog akak.. hehe.. any comment are most welcome okey.

Cik Kumbang said...

Alhamdulillah :)
tahniah nabeel :)

Nurazlan Azmi said...

tahniah nabell...Alan akan terus support nabel ^^

Azwar Syuhada said...

Alhamdulillah, tahniah nabeel! :D

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

tahniah ! lepasni boleh masuk paper lg =D

Tetamu Istimewa said...

Hebatnya, tahniah!

deno said...

nabeel mmg pandai masak! ada je reseipi share dalam blog kan :)

MissNadia said...

good.. bestnya masuk paper.. famous dah la ekk

M Faridzuan Majid said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dyas Satria Perdhana said...
This comment has been removed by a blog administrator.